Šiandien paskelbta: 0Viso skelbimų: 2673Šiandien yra balandžio 18 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas PanevezioSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
861717699Skambinti
PradžiaPaslaugosRenginiams, šventėms

Jūsų fotografė - Baltanagė Hiena

Paskelbta 2024 Vasario 21d., 01:30
 Jūsų fotografė - Baltanagė Hiena

Jūsų fotografė - Baltanagė Hiena

2024 Vasario 21d., 01:30
Šedevrai, įkvėpti meilės: Vestuvių, krikštynų, portretų, motinystės, vaikų fotosesijos ir dar daugiau! Kai kiekvienas kadras tarytum teptuko potėpis gyvenimo meilės drobėje...

Mano puslapis: https://baltanage.hiena.lt

Fotografija mane žavėjo nuo pačios vaikystės - net būdama maža nepaleisdavau fotoaparato iš rankų ir fiksuodavau visas gražiausias akimirkas, šeimos šventes, gamtos grožį - viską, kas man pasirodydavo ypatinga, unikalu ir stebindavo.

Nuo paauglystės bendravau ir mokiausi iš daugybės fotografų, žavėjausi jų menu, išviliojau daug paslapčių. Taip pat lankiau ne vienus fotografijos kursus, degiau noriu tobulėti, nes tvirtai supratau, kad fotografija - tai mano gyvenimas.

Tam tikru metu, kai mano aplinka įvertino mano pasiektą kokybės ir meno lygį, ėmiau jausti pareigą savo talentu pasidalinti su visais žmonėmis - pradėjau profesionaliai fotografuoti šventes, renginius, taip pat padėti kitų sričių profesionalams fotografuojant jų darbus konkursams, padėti pastebėti detales, kurių kiti nepastebi. Ypatingai mėgstu atskleisti asmeninį žmogaus grožį ir jį įamžinti asmeninėse, idėjinėse fotosesijose.

Fotografija - tai muzika, kurios natos spindi šviesa, o žvilgsniai ir emocijos tampa jos garsais. Aš ieškau grožio, išraiškos ir džiaugsmo kiekviename kadre ir kviečiu Jus su manimi atrasti poeziją spalvomis, linijomis ir šviesos žaismu.
Taip pat visuomet ieškau naujų modelių, norinčių išsiskirti originaliomis idėjomis! Būkite drąsūs ir leiskite sau įsikūnyti į fotografijos magiją.

 Rodyti visą aprašymą
Kaina: 60 EUR

Kontaktai

Paskelbė
Reda
Telefonas
861717699
Vietovė
Panevėžys
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika
Parodytas: 3594 k.
Peržiūrėtas: 187 k.

Komentarai

Komentarų nėra
Rašyti komentarą