Paskelbta: 2023-11-02 13:21:45

Dizaino darbai, reklamos gamyba, maketavimas


Greitos ir patikimos dizaino paslaugos visoje Lietuvoje. Kuriame originalius ir kokybiškus produktus už prieinamą kainą. Galime sukurti 3D vizualizaciją, animaciją, video, animuotus el. atvirukus, internetinius banerius, logotipus ir dar daugiau.
 
Taip pat užsiimame spaudos maketavimu ir leidyba: atvirukai, lankstinukai, skrajutės, katalogai, žurnalai, knygos, bloknotai, staliniai bei sieniniai kalendoriai, kišeniniai kalendoriukai, lipdukai, etiketės, vokai, pakuotės, spauda ant audinio, plačiaformatė spauda ir kita.
 
Mūsų interneto svetainė: www.euroego.lt/home/dizainas/
 
Širmos ir pertvaros, reguliuojamo aukščio reklaminiai stendai, LED šviečiantys stendai ir rėmeliai, konferencijų ir renginių įrengimas. Ekspozicinės foto sienelės, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas, vidinės ir išorinės reklamos gamyba, eksponatų aptvėrimas. Renginiai ir jų organizavimas, modulinės scenų pakylos, stiklo pluošto vėliavų stiebai, mobilūs atitvarai renginiams. Įranga ekspozicijoms ir prezentacijoms, stulpeliai užtvaroms, stendai nuotraukoms, info stalai parodoms. Informacinės lentelės, iškabos ir jų gamyba, barjerai su logotipu, reklaminė įranga prekybai. Vientisos sienos reklaminis stendas.
 
UAB EuroEGO
El. paštas: info@euroego.lt
Tel.: 860631237, 860512959
 
Kontaktiniai duomenys
Vietovė: Panevėžys
Telefonas: +37060631237
El. paštas: info@euroego.lt